Matchen, varken bu eller bä

Brolin: "Det var en konstig match idag" 
Västerbottens herrar gjorde en helt okej insatts i gårdagens match, dock efter en ganska konstig match menar Jonathan Brolin. 
    - Det var en konstig match idag, men ganska väntat. Jag är relativt nöjd med resultatet, det kunde dock ha fått skilja två mål istället för fyra.

Någon måste kliva fram
Västerbotten fick som väntat tufft mot Sandåkern och slutresultatet 8-4 var verkligen inte orättvist. Matchen fick dock en oväntad start, inte ett mål på 15 minuter och båda lagen bjöd på chanser framåt. Man bör väl ha i åtanke att Västerbottens ena målvakt, Rasmus Lilja, inte släppte in ett mål och var tryggare än någonsin i målet. Det var alltså en betydande faktor på den jämna starten. Ju längre in i matchen vi kom, desto mer tog Sandåkern över spelet och hade de valt att skjuta lite mer än vad de gjorde, skulle dem med störst sannolikhet vinna med fler bollar.   
    - Vi måste bli rejälare fysiskt, men framförallt måste vi våga hålla i bollen i anfallszonen. Jag vill se att någon vågar kliva fram och visa vägen för de andra, säger Brolin. 

En del bra svar
Det fanns även några ljuspunkter i matchen. Personligen vill jag lyfta fram hela första femman som skapade överlägset mest av alla femmor. Första femman som bestod utav Filip Persson, Jonathan Andersson, Albin Andersson, Fredrik Edholm och Kristoffer Dingstad, får alltså ett toppbetyg.
    - Jag vill inte lyfta fram någon särskild femma idag, men det känns skönt att vissa kunde föra spelet. Vi fick en del bra svar idag, men tycker fortfarande att alla har mer att ge, säger Brolin och fortsätter:
    - Jag tror att vi kan hitta en femma som kan spela med mycket boll.

 
Spelare i Västerbotten som förtjänar extra beröm:
Hela första femman med Albin, Jonathan, Fredrik, Kristoffer och Filip.
Niklas Salmela - fortfarande obegripligt hur han kan vara reserv.
Rasmus Lilja - Stabilast av alla målvakter och lyckades hålla nollan under den tid han stod i mål.


Tänkte även bjuda på Mattias "Kanel" Adolfssons delikatess.


MVH
Adam Andersson

Kommentarer
Postat av: nice

sjuuk straff!!

2011-03-09 @ 15:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0